Zapisujemy tylko niezbędne informacje w "ciasteczkach" z naszego Targu :) Akceptuje
Wyświetlanie 1–15 z 31 wynikówPosortowane według popularności
Ryż indyjski basmati. Smukłe, białe ziarno, delikatny smak. Najwyższa jakość. variable, 10kg, 4.5kg, 900g, Sri Lanka, Mahmood Rice
Gruba postać tradycyjnego dodatku do dań w krajach Magrebu. variable, 900g, Liban, Khater
Semolina drobnoziarnista mąka (zwana niekiedy kaszką) otrzymywana z pszenicy twardej (durum). variable, 0.9kg, Liban, Khater
Biały krótki ryż egipski o owalnych ziarnach. Delikatny w smaku, doskonale gotuje się na sypko. variable, 0.9kg, Liban, Khater
Tradycyjny makaron do gotowania ryżu po arabsku. variable, 500g, Liban, Khater
Kuskus grubo mielony. Tradycyjny dodatek do dań w krajach Magrebu. variable, 500g, Turcja, Ankara
Niełuskane ziarna soczewicy brązowej (czerwonej). Baza wielu smacznych, również wegetariańskich dań. variable, 0.9kg, Liban, Khater
Indyjski ryż basmati typu Stella 1121. Długie, białe ziarno, puszysty po ugotowaniu. variable, 5kg, 900g, Irak, Bazaz Group
Ryż pakistański basmati. Smukłe, białe ziarno, delikatny smak. Najwyższa jakość. variable, 900g, Pakistan, Babaker Abu Kass
Ryż indyjski basmati. Smukłe, białe ziarno, delikatny smak. Najwyższa jakość. variable, 1kg, Jordania, Durra
Frikeh (freekeh). Gruba kasza z zielonej pszenicy, prażona. variable, 700g, 900g, Liban, Khater, Zaidan Al Ammouri & Sons Co
Suszone niełuskane ziarna bobu. Idealne do dań kuchni arabskiej. variable, 0.9kg, Liban, Khater
Ziarna zielonej soczewicy. Baza wielu smacznych, również wegetariańskich dań. variable, 0.9kg, Liban, Khater
Łuskane ziarna soczewicy czerwonej. Baza wielu smacznych, również wegetariańskich dań. variable, 0.9kg, Liban, Khater
Gruboziarnista mąka (zwana niekiedy kaszką) otrzymywana z pszenicy twardej (durum). variable, 0.9kg, Liban, Khater