Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Wysyłamy do paczkomatów!


  Wysyłamy do paczkomatu!

Google translate

Sklep Arabskie.pl - opinie klientów

Newsletter - zapisz się :)
Wyślij swój adres e-mail, by otrzymywać informacje ze sklepu ARABSKIE smaki i aromaty. Nowości, promocje, nowe przepisy i nie tylko. Zapraszamy :)
Promocje
Herbata cejlońska Alwazah 400g
Herbata cejlońska Alwazah 400g
31,90 zł 25,90 zł
szt.
Ocet jabłkowy 500 ml
Ocet jabłkowy 500 ml
9,90 zł 7,90 zł
szt.
Habak, 50g
Habak, 50g
14,90 zł 9,90 zł
szt.
Herbata cejlońska, 500 g
Herbata cejlońska, 500 g
26,90 zł 24,90 zł
szt.
Curry, 50 g
Curry, 50 g
4,50 zł 4,50 zł
szt.
Przyprawa do ryby, 50 g
Przyprawa do ryby, 50 g
7,90 zł 5,90 zł
szt.
Herbata cejlońska z kardamonem, Alwazah 400g
Herbata cejlońska z kardamonem, Alwazah 400g
31,90 zł 27,90 zł
szt.
Chałwa waniliowa, z pistacjami, Durra 350 g
Chałwa waniliowa, z pistacjami, Durra 350 g
23,90 zł 19,90 zł
szt.
Zatar (Zaatar) Al Salam, 1000 gr
Zatar (Zaatar) Al Salam, 1000 gr
35,90 zł 29,90 zł
szt.
Yerba mate Kharta Khadra 230 g
Yerba mate Kharta Khadra 230 g
12,90 zł 9,90 zł
szt.
Zatar (Zaatar) Al Salam, 500 gr
Zatar (Zaatar) Al Salam, 500 gr
17,90 zł 15,90 zł
szt.

Opinie klientów

Hanna rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 327365 z 14.01.2015

Duży wybór interesujących produktów. Oczywiście sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: przyprawy, pasta sezamowa, półprodukt; styczeń 2015

plusy: możliwość skorzystania z przepisów

minusy: brak 


 

Agata rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 326477 z 08.01.2015

To mój pierwszy zakup w sklepie Arabskie.pl, ale... na pewno nie ostatni. Asortyment jest bardzo ciekawy, produkty świeże, a dostawa - błyskawiczna. Produkty są starannie zapakowane, aby nic się nie uszkodziło w trakcie transportu. Informacja o statusie zamówienia jest aktualizowana, więc wiem co się dzieje z przesyłką. Jednym słowem, POLECAM zakupy w sklepie Arabskie.pl

zakupy: ZATAR, melasa z granatów, suszone limetk; grudzień 2014

plusy: zdjęcia i opisy produktów, asortyment

minusy: --- 

 

 


 

Elżbieta rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 323661 z 17.12.2014

Ciekawość nowych smaków, sklep jest egzotyką na naszym rynku. To miłe, polecam tę stronę, robienie zakupów to przyjemność . Kosztowanie ich to nowa przygoda.

zakupy: przyprawy, desery, dżemy, wędlina, oleje; grudzień 2014

plusy: rzetelność

minusy: mały asortyment

 

 


 

Benedykt rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 322613 z 11.12.2014

Tylko tu tak bogaty wybór produktów bliskowschodnich

zakupy: ciasto knafeh, woda różana, habak, ; grudzień 2014

plusy: duży wybór, profesjonalna obsługa

minusy: brak

 

 


 

Karolina rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 319581 z 21.11.2014

produkty egzotyczne niedostępne gdzie indziej, polecony na blogu mojewypieki.com

zakupy: woda z kwiatów pomarańczy, mahlep; listopad 2014

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

 

 


 

Andrzej rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 319473 z 20.11.2014

Wybór zupełnie przypadkowy. Szukałem konkretnych przypraw i znalazłem. Sklep spełnia moje oczekiwania w 99.8 % ( do 100 procent brak jedynie kiszonych cytryn :). Transakcja wzorcowa. Zamówienie złożone 17.11 póżnym wieczorem, a dzisiaj (20.11 ) już gotuję.

zakupy: Ras el Hannout, Zatar, Habak...; listopad 2014

plusy: Więcej niż zwykły sklep

minusy: Brak

 

 


 

bella rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 318569 z 13.11.2014

Bardzo jestem mile I pozytywnie zaskoczona szybkością I sprawnością dostawy , oprócz tego towar na prawdę jest dobrej jakości I ogromnie się cieszę że można zamawiać takie produkty

zakupy: woda kwiatowa I chleb arabski; listopad 2014

plusy: szeroka oferta I I doskonały kontakt z klientem

minusy: nic na razie

 

 


 

malgi rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 316389 z 26.10.2014

duża oferta

zakupy: woda pomarańczowa; październik 2014

plusy: szybka obsługa, duża oferta produktów

minusy: nie mam uwag

 

 

 


 

Ewa rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 313833 z 07.10.2014

otrzymałam to, czego oczekiwałam

zakupy: kawa Najjar + filiżanki; październik 2014

plusy: tak, jak być powinno

minusy: brak

 

 

 


 

Artur rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 309209 z 04.09.2014

Przejrzysta oferta. Świetny pomysł udostępniania oryginalnych przepisów. Moje kolejne zakupy jak zwykle sfinalizowane bez zarzutu. Z przyjemnością polecam.

zakupy: Herbaty, przetwory.; wrzesień 2014

plusy: Oryginalna oferta

minusy: Nie stwierdziłem

 

 

 


 

karolina rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 303317 z 29.07.2014

Sklep ma asortyment trudno dostępny w Polsce. Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

zakupy: pita, hummus; lipiec 2014

plusy: szeroki asortyment produktów kuchni arabskiej

minusy: brak

 

 


 

Joanna rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 296533 z 16.06.2014

Wybór był zupełnie przypadkowy, a szukałam produktów na wieczór arabski z przyjaciółmi. Było pysznie! Wszyscy najedzeni, zadowoleni, a gospodarze kontenci;-) Informacje o statusie zamówienia wpływały regularnie. Polecam szczerze sklep Arabskie.pl!

zakupy: sporo tego było...; czerwiec 2014

plusy: kontakt, miła i fachowa obsługa

minusy: nie widzę wad

 

 


 

Mateusz rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 290793 z 10.05.2014

Najlepsza kawa dostępna tylko tutaj :) Polecam!!!!

zakupy: Kawa Najjar; grudzień 2013

plusy: Same plusy

minusy: nie ma

 

 

 


 

A rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 287997 z 18.04.2014

Wszystko ok, jak zwykle

zakupy: baklava, lokum; kwiecień 2014

plusy: baklava

minusy: brak

 

 


 

Opinie na temat sklepu www.arabskie.pl pochodzące z portalu sklepy24.pl - przewodnika dla kupujących online

Więcej opinii pod powyższym linkiem. 

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl